RENDITJA ZYRTARE:
5 Gusht 2019 - 11 Gusht 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 5 Gusht 2019 - 11 Gusht 2019 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Pasite” nga Tayna, Mc Kresha & Lyrical Son. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Pasite” - Tayna, Mc Kresha & Lyrical Son (Pozicioni 1), “A M'don” - Elvana Gjata (Pozicioni 6), “M'ke Harru” - Ermal Fejzullahu (Pozicioni 7), “By Bye” - Tayna & Dafina Zeqiri (Pozicioni 15). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Nah” - Tayna (+164 pozicione), “Qabe Moj E Bukur Je” - Adem Ramadani (+79 pozicione), “Coco” - Kidda (+57 pozicione), “Gangsta” - Doruntina Shala (+51 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019