Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
30 Shtator 2019 - 6 Tetor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 30 Shtator 2019 - 6 Tetor 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 7 pozicione kënga “Genick” nga Loredana. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Jeten Tende” - Shkurte Gashi (Pozicioni 6), “T'kom Dasht” - Alban Ramosaj (Pozicioni 14), “Kush Të Don Më Shumë Se Motra” - Aferdita Demaku (Pozicioni 18), “3 Piksh” - Zhita & Yoda (Pozicioni 39). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Hey Mama” - Stresi (+109 pozicione), “Viti Ri Gon Kalaja” - Muharrem Ahmeti, Mandi, Eri Qerimi & Landi Roko (+96 pozicione), “Po I Bjen Era Retë E Zeza” - Asim Gashi (+92 pozicione), “Pinoku” - Kenge Per Femije (+59 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020