Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
6 Janar 2020 - 12 Janar 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 6 Janar 2020 - 12 Janar 2020 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Anna” nga Nora Istrefi. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Qa Po Thu?” - Kidda (Pozicioni 10), “Nane” - 2Ton (Pozicioni 11), “Pengesa & Beb” - Readi (Pozicioni 13), “Buzet Me Ishin Thare” - Sparksi (Pozicioni 44). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Malena” - Majk (+80 pozicione), “Koka Kola Body” - TANI (+70 pozicione), “Aje” - Tayna & Ledri Vula (+70 pozicione), “A Don Love?” - Noizy (+69 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020